Solis Multichef Demo

Gezond & lekker’ team


Enjoy quality & feel good is de lijfspreuk van chef-kok Frank van der Zande:
“ Mede daarom kook ik graag met de keukenapparaten van Solis, je merkt dat je kwaliteit in handen hebt.” Frank gebruikt producten van topkwaliteit, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Hij is bekend geworden met het eerste duurzame en klimaat-neutrale restaurant van Nederland: Umoja in Amsterdam. Frank is tevens grondlegger op het gebied van culinair koken met thee en bracht in 2014 het boek ‘Koken met thee’ uit. Frank debuteerde als ambassadeur van Solis op het culinaire lifestyle evenement De Tasty (11-12 oktober). Daar maakt hij onder andere ijs met Lapsang thee in de Gelateria Pro van Solis. Vanaf nu zal Frank vaker aan de slag gaan als gezicht van Solis en demonstreren hoe gezond en lekker je kunt koken met onze keukenapparaten.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>