Frank weer op Margriet winter Fair 15

Afgelopen jaar was het voor mij de eerste keer dat ik in het grote kooktheater een dagelijkse kookshow mocht geven naar aanleiding van mijn eerste kookboek ” Koken met thee”.

Dit jaar zal ik in een kleinere en knussere setting het publiek dagelijks inspireren over de zoete aardappel, de veelzijdigheid en de gezondheidsaspecten ervan. Langzaam begint deze zoete aardappel, de American Sweet Potato zoals hij officieel heet, bekend te worden in Nederland.

In deze Masterclass vertel ik je alles over deze superknol en laat ik zien hoe je ermee kan koken. Proeven hoort er natuurlijk ook bij. Na afloop geef ik je het recept mee zodat je het thuis kan maken, dus kom gezellig.

Alvast nieuwsgierig: www.sweetpotatoes.eu

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>