Chef met een missie

Ik ben ondernemer en chef-kok maar met een missie.
Ik ben landelijk bekend geworden met het eerste duurzame en klimaat-neutrale restaurant van Nederland: Umoja, in Amsterdam.
Daar gebruikte ik, toen al in 2008 als pionier op gebied van duurzaam ondernemen producten van topkwaliteit, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu, en creëerde hiermee een hippe en moderne ambiance.

Tegenwoordig leg ik mij als leermeester kok, na ook een aantal jaren als docent les te hebben gegeven op een HBO opleiding,  meer toe op het coachen en overdragen van kennis en probeer te inspireren met een maatschappelijke betrokken invulling.

Ik geef in opdracht kook workshops en kook demonstraties voor grote evenementen maar ook voor selecte kleine groepen, kijk hier voor een impressie.

Als ambassadeur van Solis ben ik het “gezicht” van deze mooie en degelijke keuken apparaten uit Zwitserland en daarom ben ik ook te te zien in hun inspiratie en instructie filmpjes

Een nieuwe missie voor mij is het werken met, en kansen geven aan mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken en die het zwaar hebben, mensen met een (licht) verstandelijke beperking
Daarom run ik een keuken van een Grand Cafe op het hoofdkantoor van een
landelijke zorg instelling,  Humanitas-DMH.
Lees meer hierover

Ik heb veel waardering gekregen door verschillende onderscheidingen op mijn naam te hebben, zoals de ‘Meest markante horecaondernemer van Amsterdam,’ uitgereikt door Koninklijk Horeca Nederland. kijk hier het promo filmpje

Ik was het eerste Klimaat neutrale restaurant van Nederland en als eerste restaurant  MSC gecertificeerd was, die duurzame vis serveerde met het MSC certificaat.